Roxeanne Hazes lapt ‘moedermaffia’ aan haar laars

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Met de geboorte van een kindje gaat er voor nieuwbakken ouders een wereld open. Oók die van de betweterige ‘moedermaffia’ zo ontdekte Roxeanne Hazes, die in juli beviel van zoontje Fender. ,,Door al die adviezen had ik het gevoel dat we iets verkeerd deden…”

Zoals veel stellen die een eerste kindje verwachten, las de dochter van de overleden volkszanger André Hazes alles wat los en vast zat over bevallen, opvoeden en baby’s met groeispurtjes. Maar de realiteit pakte anders uit…

,,Ik weet nog dat ik perse een moeder wilde worden die haar shit together had”, schrijft de zangeres, die haar gezinnetje stichtte met Erik Zwennes. ,,Zo’n moeder, die constant van die leuke kiekjes zou delen. Strak in mijn vel. Baby die er altijd flawless uitziet.”

,,Afleren!”

Behalve dan dat het delen van de leuke foto’s op haar Instagram-account vooral wél lukt, waren het de ongevraagde adviezen van anderen die Rox uit balans brachten. Ze schrijft over wat ze allemaal kreeg te horen: ,,Ja, maar mijn baby slaapt gewoon door”,  ,,Valt hij echt alleen in slaap op je arm? Afleren!” Of ,,Ben jij niet blij om lekker te gaan werken?”

https://www.instagram.com/p/BpJivQziQgm/?hl=nl&taken-by=roxeannehazes

Doodvermoeiend

Roxeanne vertelt hoe onzeker ze daarvan werd: ,,Ik veranderde in een moeder die het gevoel had dat we iets verkeerd deden en graag bij de rest wilde horen. Dus ik deelde ook mijn zogenaamde kennis over baby’s. Doodvermoeiend.”

Ze geeft ruiterlijk toe dat ze niet bepaald aftelt om straks op tour te gaan. ,,In alle eerlijkheid: Ik ga mijn zoon verschrikkelijk erg missen. Wetende dat ik hem ‘s nachts weer ga zien, laat mijn hart sneller kloppen. Ik ben geboren om mama te zijn. Die taak doe ik het allerliefst.” Waarna ze nog maar eens benadrukt dat bemoeienis van anderen niet op prijs wordt gesteld: ,,Op mijn manier en niet uit een boekje.”

Tags

BABYERIK ZWENNESFENDER ZWENNESMOEDERMAFFIAROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck