Roxeanne Hazes rekent af met vooroordelen overgewicht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Roxeanne Hazes gaat voor volledige acceptatie van haar omvang. De dochter van André Hazes sr. bindt sinds de lancering van haar soloalbum de strijd aan met alle vooroordelen over mensen met overgewicht. Ze postte een bikinifoto van zichzelf tijdens haar liefdesvakantie op de Canarische Eilanden met haar verloofde Erik Zwennes. ,,Dat noem je ‘goed in je vel zitten’, met welke maat dan ook.”

De zangeres oogstte op een enkele reactie na niets dan lof voor haar weinig verhullende kiekje. Ene zure Carolien (,,Dit is toch geen gezicht!! Ik ga niet in bikini maar kan jij toch ook beter niet doen!!”) werd met de grond gelijk gemaakt, door niet alleen de volgers maar ook door Roxeanne zelf.

https://www.instagram.com/p/BZ9SrZqh_DM/

Vetrollen

,,Oei, wat jammer dit”, schreef ze. ,,Ik ben blij met dit lichaam, net zoals ALLE meiden, flink of slank, blij moeten zijn met een maatje meer of minder. In dit lichaam groeien straks hopelijk mijn kindjes. Hoe kun je daar niet blij mee zijn? Misschien hoog tijd om mij te ontvolgen, want wellicht volgt er over een paar dagen een charmante foto terwijl ik zit en ik mijn vetrollen niet kan tellen.”

Keurslijf

Al eerder werd duidelijk dat Roxeanne zichzelf niet langer meer in een keurslijf van ‘slank’ en ‘afgetraind’ wil blijven duwen. Tijdens de lancering van haar album ‘In mijn bloed’ in de Melkweg in Amsterdam sneed ze het onderwerp aan op het podium.

,,Ik weet heus wel dat ik zwaar ben, maar hee, dít ben ik!” riep de zangeres toen. ,,Ik ben ontzettend gepest in mijn jeugd. En het beste wat ik kan doen, is er een lied over schrijven. Om die pesters van toen te laten zien wat ze me gegeven hebben.”

Pestkoppen

Met een lange neus naar haar belagers uit het verleden, zong ze vervolgens ‘Schiet maar raak’ waarin ze onverholen bezong hoe de kwetsende opmerkingen van vroeger haar hebben geholpen om zich te ontwikkelen. ,,Eigenlijk zou ik die pestkoppen moeten bedanken”, zei ze tegen Ditjes & Datjes.

Tags

BIKINIFOTOERIK ZWENNESOVERGEWICHTROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck