Roxeanne Hazes valt flauw van spanning

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel het leven van Roxeanne Hazes glamoureus kan lijken, is het dat zeker niet. Door het optreden krijgt ze misschien bekendheid, maar ook lichamelijke problemen. Ze vertelt in Het Parool dat ze eens flauw is gevallen vlak voor een optreden in De Wereld Draait Door.

Eerste hulp

,,Vorig jaar ben ik flauwgevallen voor een optreden bij DWDD. Lag ik thuis opeens op de grond, ik herkende Erik niet meer en moest naar de eerste hulp”, zegt Roxeanne tegen de Amsterdamse krant. De optredens van haar in de populaire talkshow werden dan ook niet écht goed ontvangen. Ze kreeg een storm van kritiek over zich heen. De zangeres denkt dat het niet per se aan haar zangkunsten ligt. ,,De online reacties die dan voorbijkomen, dat is echt niet normaal. Ik was er al voor gewaarschuwd door de redactie, want de huisband krijgt altijd veel kritiek. Bij mij was het nog een tandje extra, omdat ik de dochter van Hazes was die opeens de popkant op was gegaan. Ik had het linkse bastion betreden.”

Reacties

Hoewel de zangeres natuurlijk veel liever positieve reacties had gelezen, trekt ze zich er niet te veel van aan en laat ze de negatievelingen maar kletsen. ,,Die heten Gonny of Olga en hebben een profielfoto waarop ze met hun kleinkind staan, en die schrijven teksten als: ‘Je bent een afschuwelijk dik wicht’, of: ‘Gatver wat ben je lelijk.’ Ik kan daar met mijn hoofd niet bij.

De afgelopen tijd heeft Roxeanne bewezen dat ze lekker haar eigen ding doet. Ze trekt gewaagde kleding aan en laat haar rondingen zien. Iets wat sommige vrouwen absoluut niet snappen, maar velen ook fantastisch vinden.

Tags

ANDRÉ HAZESDE WERELD DRAAIT DOORHUISBANDKRITIEKLELIJKREACTIESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck