Roxeanne Hazes en verloofde enorm klef tijdens jubileum

Roxeanne Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dat Roxeanne Hazes zielsgelukkig is in de liefde is voor niemand meer geheim. Zij en haar verloofde Erik Zwennes zijn vandaag drie jaar samen en dat wil de zangeres het liefste van de daken schreeuwen. Rox plaatst een emotioneel bericht op haar social media waarbij al haar fans wegzwijmelen…

Ongegeneerde foto’s

,,Wat begon als vriendschap tussen twee collega’s, eindigde in: „Wil je met me trouwen?” begint Roxeanne haar post. ,,En de liefste zoon op aarde” vervolgt de zangeres. Daarbij plaatst ze een rits aan ongegeneerde foto’s van de afgelopen jaren. ,,Wat voor sommigen voelt als drie jaar, voelt voor ons als een heel leven” aldus Hazes.

‘Miskraamtijd’

De eerste foto die Roxeanne deelt is uit hun ‘miskraamtijd’ laat zij weten. Dit was een van de verdrietigste periodes uit het leven voor het koppel. Maar al snel daarna kwam gelukkig een magische periode voor de twee. ,,Een jaar later werden we papa en mama van Fender. Het mooiste cadeau in ons leven” schrijft de dochter van Dré.

Klef, kleffer, klefst

En als je denkt dat het niet kleffer kan worden dan heb je het mis. Hazes eindigt haar virtuele liefdesbrief met een ode aan haar verloofde. ,,Lieve Erik, in nog duizend levens kies ik jou. In nog duizend levens nemen we risico’s, val ik, sta ik op. Maar met jou. Ik ben een gezegend mens, wetende dat het leven om liefde draait. Ik hou van jou.”

Virtuele liefdesbrief

Zo kon verloofde Erik natuurlijk ook niet achterblijven en schrijft hij óók zijn virtuele liefdesbrief op zijn Instagram-account. ,,Gewoon even een paar beelden die me diezelfde trotse kop geven als wanneer jij me aankijkt met Fender aan je arm.” schrijft Zwennes. ,,Het besef dat wij dit altijd samen mogen doen. Van elke dag iets moois maken en groeien als mens en stel.” Erik laat ook weten enorm trots te zijn op hun samen als stel en ,,geniet nog elke dag van hoe je me verrast en laat stralen”. Hij wil zijn ‘Roshe’ bedanken voor de afgelopen drie jaar. ,,We gaan er een mooie dag van maken, een mooi jaar, een heerlijk leven. WIJ!” Erik sluit uiteraard af met een ‘Ik hou van jou’.

https://www.instagram.com/p/B4jrnm2gLb4/

https://www.instagram.com/p/B4jttU2lTMe/

Tags

DOCHTER VAN DREERIK ZWENNESFENDER ZWENNESHAZESJUBILEUMLIEFDEROXEANNE HAZESVERLIEFDVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck