Roxeanne Hazes walgt van nepadvertenties met haar naam

Roxeanne Hazes is de zoveelste BN’er die slachtoffer is geworden van fraudeurs. De zangeres walgt van nepadvertenties met haar naam erin en waarschuwt mensen via social media om er niet in te trappen.

Op internet circuleren misleidende berichten waarin Roxeanne zogenaamd ‘haar vetvernietigende geheim onthult waarmee je 3,5 kg per week kan laten verdwijnen zonder een speciaal dieet of lichaamsbeweging’. “Don’t buy this shit”, schrijft de Hazes-telg op Instagram over de berichten.

“Ik kreeg meerdere DM’s binnen, over het feit dat er geadverteerd wordt met mijn naam, foto’s, een compleet verzonnen interview met nepquotes. Het gaat om afslanktabletten, waarmee je zogenaamd 3,5 kilo per week afvalt, zonder enige beweging en/of gezonde voeding.” Ze vindt het walgelijk om te zien dat er zoveel misbruik wordt gemaakt van iemands gezondheid. “Dit is in zoveel opzichten fout!”

Eerder misbruikten fraudeurs al de identiteit van John de Mol, Johnny de Mol, Humberto Tan, Lieke van Lexmond, de presentatrices van WNL en Ruud Feltkamp om bitcoins en afslankpillen aan de man te brengen. John de Mol stapte naar de rechter en spande een kort geding aan tegen Facebook omdat het netwerk volgens hem te weinig deed om de verspreiding van de advertenties tegen te gaan. Ook Feltkamp stapte naar de politie.

 

BuzzE