Roxeanne: ‘Ik heb je zo vaak gehaat’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het is vandaag precies vijftien jaar geleden dat André Hazes overleed. Zijn kinderen, André en Roxeanne, staan stil bij deze dag. Vooral Rox weet indruk te maken met een emotioneel bericht dat ze op Instagram post.

Belofte

,,Iemand vertelde mij ooit dat de lege plek van een overleden dierbare opgevuld wordt door gewenning, maar dat missen, naarmate de jaren verstrijken steeds iets meer zal worden”, begint de zangeres haar post op Instagram. ,,Als 11-jarig meisje werd mijn beste vriend afgenomen.” Roxeanne vertelt over de belofte die haar vader haar had gedaan. Ze zouden samen nog een keer uiteten gaan, maar daar is het nooit meer van gekomen. ,,Je was er plotseling niet meer. Ik heb je zo vaak nodig gehad. Zo vaak gehaat. Zoveel om je gehuild, gelachen.”

Nu ze zelf ouders is en moeder van haar zoontje begrijpt Roxeanne haar vader steeds beter. ,,Ik besef ineens dat jij ons altijd in hebt laten zien dat je gezin op 1 hoort te staan. Dat je soms voor jezelf mag kiezen, ten koste van een ander en dat je jezelf een stuk belangrijker mag maken om daardoor de beste versie van jezelf te kunnen zijn.”

Troostend

Ze schrijft dat ze de laatste jaren het verlies van haar vader een plekje heeft kunnen geven, en dat ze haar vader beter kent dan ooit. ,,Dan besef ik me maar als te goed dat ik een kind van jou ben. Ergens geeft me dat een troostende gedacht. ‘Ik ben jou!’.”

https://www.instagram.com/p/B2vscgFobut/

 

Tags

ANDRÉ HAZESINSTAGRAMOVERLEDENPOSTROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck