Roxeanne klaar voor bevalling

Door: DitjesenDatjes
18-05-2018

Het duurt niet lang meer. Roxeanne Hazes is rond juni uitgerekend van haar eerste kindje. Zwanger zijn vond ze ondanks de kwaaltjes heerlijk, maar tegen de bevalling keek ze op.

Mindset

Gelukkig vindt de zangeres ook de bevalling inmiddels een stuk minder spannend. Ze heeft namelijk een cursus gevolgd over dit onderwerp, en nu is ze er helemaal klaar voor. Via Instagram vertelt Roxeanne het goede nieuws aan haar volgers: ,,Zojuist een complete mindset gekregen over het thema ‘bevallen’. Voorheen zag ik dit als iets engs en daar wilde ik vanaf. Ik voelde me echt een sukkel, omdat ik dacht niets te weten hierover. Na urenlang een fijn gesprek te hebben gehad met @fijnzwanger, thuis en in mijn pyjama, ben ik sinds tijden echt ontspannen. Natuurlijk weet ik dat bevallen heel intens is en ik waarschijnlijk @erikzwennes voor alles uitmaak wat hij niet is, maar dit was zo prettig. Weten wat Erik, mijn dierbaren en mij straks te doen staat tijdens deze mooie gebeurtenis, is zo verhelderend. Dankjewel, lieve Sabine. Ook deze papa en mama to be zijn heel erg blij met je.

Daarbij poste Rox’ een lieve foto van haar samen met haar verloofde Erik.

View this post on Instagram

Zojuist een complete mindset gekregen over het thema ‘bevallen’. Voorheen zag ik dit als iets engs en daar wilde ik vanaf. Ik voelde me echt een sukkel, omdat ik dacht niets te weten hierover. Na urenlang een fijn gesprek te hebben gehad met @fijnzwanger, thuis en in mijn pyjama, ben ik sinds tijden echt ontspannen. Natuurlijk weet ik dat bevallen heel intens is en ik waarschijnlijk @erikzwennes voor alles uitmaak wat hij niet is, maar dit was zo prettig. Weten wat Erik, mijn dierbaren en mij straks te doen staat tijdens deze mooie gebeurtenis, is zo verhelderend. Dankjewel, lieve Sabine. Ook deze papa en mama to be zijn heel erg blij met je. ❤️ #cursusbevallen#fijnzwanger

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

Trouwen

De twee zijn ontzetten blij met de zwangerschap. Roxeanne vertelde dat ze eerder een miskraam had gehad, en dat dit kindje extra welkom is. Hoewel Erik en Roxeanne pas sinds eind 2016 bij elkaar zijn weten ze zeker dat ze samen oud willen worden. Erik is al op z’n knieën gegaan voor zijn vriendin en hopen dan ook snel na de geboorte van hun kindje in het huwelijksbootje te stappen.

 

Meer DenD