Roxeanne krijgt kritiek op ‘losse’ borsten

Door: DitjesenDatjes
13-02-2018

Roxeanne Hazes verscheen gisteravond bij de Edison-uitreiking in een strakke rode positiejurk. Helaas keek niet iedereen naar haar zwangere buik, want volgens sommigen vielen haar ‘loshangende’ borsten meer op.

Tepels

De zangeres heeft overduidelijk geen bh aan, en een aantal mensen storen zich daar aan. “Je had wel een bh aan mogen doen!”, “Jammer van die tepels”, “Prachtig, alleen jammer van je borsten”, “Met bh is het toch wat stijlvoller”, reageren zij.
Helaas voor Rox’ zijn dat nog de ‘lieve’ reacties. Een aantal volgers reageren onaardiger. “Pffff, trek een bh aan of plak iets op je tepels”, “Style heeft ze niet. Afkomst kan je niet verloochen,” en “Voortaan even een bh aandoen meid, maar ja, Je moet toch op een manier opvallen hé”, vinden zij.

Natuurlijk zijn er ook ontzettend veel fans die haar er prachtig uit vinden zien. Volgens hen heeft ze helemaal geen bh nodig en ziet haar buik er prachtig uit in de strakke jurk. Er zijn zelfs mensen die het super vinden dat zij als ‘vollere’ vrouw het aandurft om zonder bh en in strakke jurk te verschijnen.
“Een mooi statement dat vrouwen in alle maten mooi zijn”, schrijft iemand.

Edison

Uiteindelijk ging het bij de uitreiking van de prijzen natuurlijk om de zangkwaliteit, en daar lijkt Roxeanne in uit te blinken. Ze heeft de eerste Edison in de categorie Nederlandstalig gewonnen. De prijs draagt ze op aan haar kindje.

 

Meer DenD