Roxeanne leeft mee met Khloé Kardashian

257

Roxeanne Hazes vindt het verschrikkelijk wat Khloé Kardashian is overkomen. De vriend van de net bevallen Khloé heeft een affaire gehad toen ze hoogzwanger was.

Waardeloze actie

Op Instagram heeft Roxeanne gereageerd op het Amerikaanse drama. Ze schrijft: ,,Ik heb serieus zo te doen met Khloé kardashian. Dus ik checkte het account van Tristan Thompson om te zien hoe mensen reageren op zijn waardeloze actie.”

Vervolgens post Roxeanne screenshots van Instagram waarin mensen reageren op de affaire van Tristan. Zij schrijven naar de basketballer:  ,,Ik hoop dat je Netflix altijd blijft laden”, ,,Ik hoop dat je zeep in je ogen krijgt”, ,,Mensen haten je nu meer dan Trump”,  en ,,Ik hoop dat het altijd regent als je naar het strand gaat.”
Roxeanne geniet van de boze reacties, want daarna schrijft ze ,,I love America!”.

Verhuizen

Khloé is afgelopen week bevallen van een gezonde dochter. Volgens TMZ was Tristan tegen alle verwachtingen in wél bij de bevalling. Toch lijkt het erop dat de Kardashian niet verder wil met de vader van haar kindje, want volgens haar familie wil ze zo snel mogelijk naar Los Angeles. Daar woont onder andere haar moeder Kris.
Khloé liet eerder weten het kindje in Cleveland te willen opvoeden, waar ze samen met Tristan woont.