Roxeanne lucht haar hart over broer André

2359

Het is geen geheim dat het niet botert tussen Roxeanne Hazes en haar broer André. De twee hebben al lange tijd geen enkel contact met elkaar. In Nieuwe Revu lucht Roxeanne haar hart over de hele situatie.

Mediacircus

,,Door alles wat hij samen met zijn vriendin in de media heeft geroepen, kon ik wel op nul beginnen. Weet je, mensen hadden echt een bloedhekel aan mij en mijn moeder gekregen, terwijl wij altijd chic onze mond hebben gehouden”, zegt ze. Roxeanne vindt het ook erg jammer dat ze haar neefje André jr. ok nog nooit heeft ontmoet, ook al accepteert ze de keuze van haar broer.

De grootste tik

Ondanks dat ze alles een plekje heeft gegeven, zit één ding haar dwars. Toen het slecht ging met hun moeder Rachel stuurde ze André daar een bericht over. ,,De grootste tik die ik heb gehad was toen ik hem een berichtje stuurde toen het slecht ging met onze moeder. Het was een pure noodkreet van ‘joh, ik heb je nodig’, maar ik kreeg geen reactie.”