Roxeanne mentaal en fysiek mishandeld door ex-vriend

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samen met Erik is Roxeanne in de wolken met zoontje Fender. Erik en Rox zijn nog altijd stapelverliefd op elkaar, en vormen het ‘perfecte koppel’. De zangeres weet dat zo’n goede relatie niet vanzelfsprekend is.

Uitkleden

In haar leven heeft Roxeanne heel wat vriendjes gehad. Sommige leuk en lief, maar helaas anderen ook minder aardig. Er is er zelfs één geweest die de zangeres heeft mishandeld. Ze omschrijft hem in het tijdschrift LINDA. Man als een ‘agressieve gozer’. Hij zou haar zowel verbaal als fysiek mishandeld hebben. ,,Het was mijn moeder opgevallen dat ik steeds in een joggingpak sliep in plaats van in mijn T-shirtje. Op een dag stond ze erop dat ik me voor haar zou uitkleden”, zegt de zangeres.
Uiteindelijk heeft Rachel de vriend van Rox opgebeld, en gezegd dat hij nooit meer bij haar in de buurt moest komen.

Dik

Helaas had Roxeanne ook psychisch een flinke klap gekregen van de relatie. ,,Van mijn zelfbeeld was niet veel meer over na die relatie. Hij zei constant dat ik te dik was, maar bleef me wel allerlei vieze dingen te eten geven – een soort feeder, eigenlijk. Ik mocht geen make-up gebruiken en hij had het liefst dat ik de hele dag in een coltrui rondliep, bij wijze van spreken.”

Tags

EXKLAPPENMISHANDELDROXEANNE HAZESSLAANVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck