Roxeanne ontkent ruzie met broertje André

Rachel Hazes
Door: Sinem Toprak
25-09-2018

Hoewel André heeft gezegd nooit meer contact te willen hebben met zus Roxeanne, denkt zij er toch anders over en zegt dat haar deur altijd voor haar broer open staat.

Roxeanne en André hebben al jaren geen contact. Hun zoontjes hebben elkaar zelfs nog nooit ontmoet. Ondanks hun moeizame relatie houdt Roxeanne nog steeds van haar broertje. ,,Ik heb altijd gezegd ‘mijn deur staat open’ en als hij behoefte heeft om zijn neefje te zien, kom dan vooral langs. Ik heb ook geen ruzie met mijn broertje en dat wil ik ook graag zo houden,’’ vertelt Roxeanne aan RTL.

Hazes-concert

André heeft sinds vorig jaar weer contact met zijn moeder Rachel, waar hij eerst het contact mee had verbroken. Behoefte aan contact met zijn zus heeft hij niet, maar toch zal het moeten. In maart 2019 vindt er namelijk een Hazes-concert plaats waarbij ze weer samen gaan werken.

Roxeanne: ,,Ik vind het vooral erg belangrijk dat mensen in het publiek niet meekrijgen dat wij niet ‘on speaking terms’ zijn of wat dan ook. We komen daar allemaal voor een doel en dat is de muziek en het leven van papa vieren, niets meer dan dat.”

Geen behoefte

Toch denkt André er heel anders over; ,,We hebben het allebei hartstikke druk en ik heb er ook gewoon geen behoefte aan. We hebben elk een groepje mensen om ons heen opgebouwd die onvoorwaardelijk veel van ons houden en dat hoeft niet per se familie te zijn. Bloed is dikker dan water, maar ik hou soms gewoon van water.’’

De muziek die Roxeanne maakt kan haar broer wel waarderen. ,,Het is heel erg gewaagd wat ze maakt, maar ik vind het wel heel erg goed. Het getuigt van ballen dat ze die kant op durft te gaan. Ik hoop dat het goed blijft gaan voor haar.’’

Meer DenD