Roxeanne openhartig over breuk met André

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al jaren hebben Roxeanne en André Hazes nauwelijks contact met elkaar. Hoewel de zanger weer contact heeft met moeder Rachel, weigert hij vooralsnog om de ruzie bij te leggen met zijn zus. En dat terwijl de deur van Roxeanne altijd voor haar broer openstaat. En waarom ze geen contact meer hebben? Dat weet ze niet.

Negatieve spiraal

,,Ik weet nog steeds niet wat ik fout heb gedaan, behalve dat ik achter mijn moeder ben blijven staan en ik misschien meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen”, zegt Roxeanne tegen Het Parool. Daarna is de relatie volgens haar in een negatieve spiraal beland. Eerder maakte ze zich daar regelmatig druk om, maar tegenwoordig niet meer. ,,Ik heb heel lang verdriet gehad om het feit dat we elkaar niet meer zien, maar inmiddels ben ik gelukkig met mijn gezinnetje. De deur zal altijd voor hem open blijven staan, maar het is prima zo. En het komt in de beste families voor, alleen zijn wij toevallig bekend.”

Neefjes

Omdat broer en zus geen contact met elkaar hebben, zijn de twee neefjes André en Fender ook nog nooit samen geweest. Wel posten ze allebei regelmatig foto’s en filmpjes van hun zonen om Instagram, waardoor ze op die manier toch iets meekrijgen van elkaars leven.

Tags

ANDRÉ HAZESANDRÉ JR.BREUKFENDERMOEDERRACHELROXEANNE HAZESRUZIESTILTEVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie