Roxeanne openhartig over plastische chirurgie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Terwijl de meeste BN’ers geheimzinnig doen over plastische chirurgie, is Roxeanne Hazes er juist heel open over. Zij laat zelfs al haar fans weten waar ze haar lippen laat opspuiten.

Mommy-time

Op Instagram post Roxeanne een foto waarop ze op een stil in de kliniek zit, terwijl de dokter bezig is met haar lippen. Bij de foto schrijft ze: ,,Ik ben al een tijdje een trouwe klant van Drs. H. Hortoglu. Sinds ik gestopt ben met het geven van borstvoeding en mijn knappe zoon al mijn schoonheid heeft gepikt, is het nu weer even ‘mommy-time’. Dus zijn mijn lippen weer subtiel gevuld met een filler. Ik kom al een tijdje bij de @amstelzijdekliniek, omdat dokter Hortoglu een perfect oog heeft voor subtiele behandelingen. Ik vind een natuurlijke look namelijk het allermooist en daarom meld ik graag waar ik klant ben. Ik push geen cosmetische behandelingen. Iedereen is mooi zoals hij of zij is, maar omdat ik nog steeds veel vragen krijg over waar ik behandeld word, deel ik graag een goede, gecertificeerde kliniek.”

Helaas kunnen volgers en fans niet reageren op de foto, maar enkel likes uitdelen.

Borsten

Haar lippen is niet het enige dat Roxeanne heeft ‘laten doen’. Jaren geleden heeft ze namelijk ook haar borsten laten vergroten. Tegen LINDA. NIEUWS, zegt ze daarover: ,,Ik ben altijd flink geweest en ik had geen borsten, dat vond ik een heel raar gezicht. Ik dacht: ‘Daar moeten wel mooie borsten op’. Dat heb ik toen laten doen en daar ben ik heel erg blij mee.”

https://www.instagram.com/p/BqbwpK0gkT_/

 

Tags

BORSTVERGROTINGBOTOXPLASTISCHE CHIRURGIEROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck