Roxeanne post bijzondere selfie….

Door: DitjesenDatjes
18-04-2019

De nieuwe look van Roxeanne Hazes valt niet bij iedereen in de smaak. Gelukkig is ze inmiddels de kritiek van de ‘haters’ wel gewend en trekt ze zich er niets meer van aan. Met haar nieuwe kapsel maakt ze een bijzondere selfie waarmee ze alle haters de mond snoert.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Glunderen

Haar blonde lokken heeft Roxeanne gisteren ingeruild voor een strakke donkerbruine bob. Een brunette dus. De eerste foto die ze postte van haar nieuwe look kon rekenen op veel kritiek. ,,Zonde! Het blonde was zo mooi bij je. Je glunderde dan gewoon”, luidt een vriendelijke maar negatieve post. ,,Ik vind het niet mooi”, schrijft een ander. ,,Zonde van je mooie lokken”, ,,Blond haar mooier.” Het lijkt erop dat de echte negatieve reacties zijn verwijderd, want in haar volgende post schrijft Roxeanne: ,,Scrollend door comments van mensen die me liever blond, lachend of helemaal niet zien…Felt cute. Might delete later.”

Onflatteus

Op de foto die ze bij die tekst post staat ze erg bijzonder en niet echt flatteus. Haar volgens vinden het hilarisch en enkele BN’ers reageren op het kiekje: ,,Die rechter doet mij denken aan oudere familieleden die selfies van onderen maken. Te schattig”, schrijft Soundos El Ahmadi. Het zangduo Suzan en Freek reageren met een lachsmiley en Romy Boomsma post drie hartjes.

 

Meer DenD