Roxeanne met ‘pukkels en puisten’ op foto

Door: Sinem Toprak
15-10-2018

Op Instagram deelt Erik Zwennis een foto van zijn vriendin Roxeanne en hun kleine Fender, waar Rox helemaal puur natuur opstaat. Op de foto is te zien dat Roxeanne geen make-up draagt en het ook niet nodig heeft.

Regelmatig deelt Roxeanne make-uploze foto’s op sociale media. Niet alles is natuurlijk aan Roxeanne die het niet erg vindt om haar make-uploze looks te delen met de buitenwereld. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het moeder natuur soms een handje helpt. Zo laat ze haar wenkbrauwen voller maken en haar lippen opspuiten. Verder laat ze zo te zien haar make-uptasje vaak en graag links liggen.

Kritiek

Ze maakt zich niet druk om de kritiek wat ze krijgt en trekt zich er ook niets van aan. Een ander voorbeeld is dat zij tijdens de Edison-uitreiking ondanks dat ze zwanger was een rode strakke jurk droeg zonder een bh. Kennelijk vindt Roxeanne het niet erg om het allemaal natuurlijk te houden.

Wel heeft ze al een lange tijd niet meer haar natuurlijke haarkleur gehad. Eigenlijk is Roxeanne een echte blondine, maar al een lange tijd kennen we haar als brunette.

 

 

Meer DenD