Roxeanne staat stil bij nieuw familiegeluk

Roxeanne Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Roxeanne Hazes deelt op haar Instagrampagina een prachtige foto van de ontmoeting tussen haar zoontje Fender en de kleine André, het zoontje van haar broer André Hazes. De reacties stromen binnen. 

Neefjes spelen met elkaar

‘FAM’, schrijft Roxeanne bij de foto die is genomen door paparazzo Ferry de Kok. Veel collega’s reageren op de post van Roxeanne. Zo schrijft Lieke van Lexmond:  ‘Dit is een prachtig beeld. Familie, koesteren!!’ Erik Zwennes, de partner van Roxeanne, post een spierbal en Patrick Martens schrijft ‘Lief!’. 

Jaren lang hadden Roxeanne en André ruzie en spraken ze elkaar niet. Ze hadden zelfs hun neefjes niet gezien. Toen Roxeanne en Monique elkaar tegen het lijf liepen in de Ziggo Dome, besloten ze dat het tijd was dat hun zoontjes elkaar ontmoetten. Uiteindelijk heeft Roxeanne ook weer contact gekregen met haar broer. Ook klikt het tussen Roxeannes partner Erik en André. ,,Ze zijn allebei gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep heel natuurlijk, heel fijn”, zei Roxeanne daar eerder over tegen weekblad Privé. 

Moeder

Inmiddels hebben de twee gezinnen al vaker met elkaar afgesproken en lijken broer en zus elkaar weer in de armen te hebben gesloten. Zo hebben ze toch nog een stukje familie dichtbij, want deze week is hun moeder Rachel, met wie ze beiden een moeizame relatie hebben, naar Spanje verhuisd. 

https://www.instagram.com/p/CDlJd22gdae/

Tags

ANDRÉ HAZESFOTOROXEANNE HAZESVERZOENINGZOONTJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck