Roxeanne weer aan de man

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het management van Roxeanne Hazes liet vorige week weten dat de relatie tussen Roxeanne en Nick van Delft na zes jaar voorbij zou zijn. De geruchten gingen toen al de rondte dat Roxeanne een relatie zou hebben met een collega van haar platenlabel. Dat werd niet bevestigd, het management zei enkel dat ze collega’s waren en het goed met elkaar konden vinden.

 

Maar… Niets blijkt minder waar. Gisteren plaatste Roxeanne namelijk een foto op haar Instagram-account samen met Erik Zwennes. Ze krijgt een kus van Erik, waardoor wordt bevestigd dat de twee inderdaad een relatie hebben. Afgelopen weekend brachten ze ook samen door, zoals te zien is op het Instagram-account van Erik.

 

Erg lang heeft Roxeanne dus niet hoeven treuren om de breuk met Nick. Of Nick er net zo goed van af komt valt te betwijfelen. Veel mensen denken dat Roxeanne de relatie heeft verbroken om met Erik te kunnen zijn.

 

Bonnie & Clyde. ????

Een foto die is geplaatst door Dochter Dre. ???????? ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) op

 

Het Weeknd ????????????

Een foto die is geplaatst door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

 


Tekst: Rebecca Freeling

Tags

BEKENDE NEDERLANDERBIJZONDERCOLLEGAERIK ZWENNESHAZESLIEFDELIEFDESVERDRIETNICKNICK VAN DELFTRELATIEROXEANNEROXEANNE HAZESVERDRIETIGVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck