Roy donders denkt na over leven na faillissement

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Twee maanden geleden vroeg Roy Donders faillissement aan voor zijn winkel Rojami’s in Tilburg. De Brabander was er kapot van, maar inmiddels kijkt hij weer vooruit en maakt hij plannen voor de toekomst.

Spaargeld

,,Zoiets beslis je niet van de ene dag op de andere”, zegt Roy tegen weekblad Privé over het faillissement. ,,Ik was er dag en nacht mee bezig, nachtenlang lag ik wakker.” Een groot deel van het spaargeld van Roy zat in de winkel, en nu de winkel failliet is, is hij dus een groot deel kwijt. Toch blijft de goedlachse Brabander positief. ,,Mijn bedrijf is dan weg, Roy Donders nog lang niet!”

Huispakken


Door alle ellende heeft Roy de afgelopen periode veel naar zijn succesvolle verleden gekeken. Zijn winkeltje in de Tilburgse wijk Broekhoven liep als een trein. ,,Een lage huur en alles was te overzien wat betreft de uitgaven en inkomsten. In de beginjaren stonden de mensen in de rij. Er waren dagen dat er wel honderd klanten voor de winkel stonden, allemaal voor een huispak.” Roy hoopt dat de huispakken hem ook weer uit de financiële problemen kan helpen. ,,Nog steeds merk ik dat Nederland het huispak associeert met mijn naam. Je moet eens weten hoe vaak mij wordt gevraagd waarom ik geen huispakken meer ontwerp. En ze hebben nog gelijk ook. Het is stom geweest dat ik ermee ben gestopt.”

Tags

BRABANTFAILLIETROY DONDERSTILBURG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck