Roy Donders dronken: ‘ik voel meer voor jou’

Roy Donders bekent
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Roy Donders is stomverbaasd als hij ineens verliefd wordt op een vrouw. De vonk tussen hem en vriendin Michelle slaat ineens over, nadat Roy er altijd van overtuigd was dat hij op mannen viel.

Roy en Michelle leren elkaar eind vorig jaar kennen tijdens Roys artiestenreis naar Griekenland. Ze vertellen in Beau Monde over hun ontmoeting en het moment dat ze elkaar vertelden dat ze meer voor elkaar voelden dan alleen vriendschap.

Vonk

Tijdens de eerste ontmoeting zit Michelle nog in een relatie. Geen probleem, want Roy valt toch alleen op mannen, dacht hij. Al snel worden ze vrienden. Terug uit Nederland blijkt de relatie van Michelle niet sterk te zijn en gaat ze uit elkaar met haar toenmalige partner. Vanaf dat moment valt Roy iets op. „Ze zat de hele tijd in mijn hoofd en ik wilde haar aandacht steeds hebben. Op een feestje merkte ik dat er bepaalde blikken tussen ons heen en weer gingen.”

‘Meer dan vriendschap’

Op dit feestje trok Roy de stoute schoenen aan en vertelt hij Michelle, in redelijk beschonken toestand, over zijn gevoelens voor haar. „‘Schat, ik denk dat ik meer voor jou voel dan vriendschap.’ Ze zei dat ze hetzelfde voelde, maar dat ze het niet had durven zeggen, omdat het haar een onmogelijke liefde leek. Ik wist tenslotte niet beter dan dat ik op mannen viel”, vertelt Roy. Michelle zegt al die tijd haar gevoelens te hebben weggestopt.

Insta-official

Niet veel later maakte Roy Donders de relatie ‘Insta-official’. Hij deelde een verliefd kiekje van hem en Michelle. „We zijn dolgelukkig en iedereen mag het weten!”

Bijzondere relatie

De twee passen perfect bij elkaar. Het maakt Michelle niets uit dat ze Roys eerste vriendin is. „Ik doe niet aan stempels.” Ze ziet eigenlijk alleen maar voordelen in deze bijzondere relatie. „”Hij doet ook mijn haar, elke week.” Roy kiest ook haar kleding uit. “Maar het gaat verder dan dat. Onze mindset is hetzelfde.” Michelle heeft al een 7-jarige dochter uit een eerdere relatie en is nu in verwachting van een baby van Roy.

Tags

MICHELLERELATIEROY DONDERSVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck