Roy Donders en Michelle toe aan volgende stap: ‘Willen graag trouwen’

Roy wil graag trouwen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy Donders en zijn vriendin Michelle Bibi laten er geen gras over groeien. De twee hebben grootse toekomstplannen en zijn al toe aan de volgende stap in hun relatie. ,,We willen graag trouwen.”

Roy Donders is dolgelukkig met zijn vriendin Michelle. Na een aantal maanden woont het stel al samen en elke dag voelt hij steeds een beetje meer voor haar.

Trouwen én een kindje

,,We zijn dolgelukkig en hebben het hartstikke leuk”, vertelt Roy in gesprek met RTL Boulevard. ,,We zijn super verliefd en het wordt alleen maar steeds mooier, leuker en beter.”

Hoewel het koppel nog niet zo lang samen is, laat Roy weten dat ze al grootse plannen aan het maken zijn voor de toekomst. ,,Ik zou ook wel graag willen trouwen in de toekomst, dus er is nog genoeg in het vooruitzicht”, onthult hij. ,,Misschien ooit nog een kindje, wie weet.”

Op de knieën

Het is niet de eerste keer dat Roy zich uitspreekt over gezinsuitbreiding. ,,We hebben het er in het begin over gehad. Mijn zus riep: ‘O, misschien hebben we straks een klein Royke!’ Zo kwam dat gesprek op gang”, zei hij eerder in weekblad Weekend. ,,Of het kindje welkom zou zijn? Ik kom uit een familie waar abortus geen optie is, om het zo maar te zeggen. Dus mocht het zo zijn, dan is het zo.”

Ook heeft Roy er nooit een geheim van gemaakt te willen trouwen. Toen de zanger in 2015 een jaar samen was met zijn ex Marvin, liet hij ook al weten dat hij graag wil trouwen. Maar wel op één voorwaarde: ,,Ik wil wel gevraagd worden, want ik ga niet zelf vragen”, zei Roy destijds. Maar bij Michelle zal Roy hoogstwaarschijnlijk toch echt zélf op zijn knieën moeten gaan.

Tags

BRUILOFTGEZINSUITBREIDINGROY DONDERSTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck