Roy Donders en vriendin Michelle vieren jubileum

Door: Nikola van Krieken
25-06-2022

Roy Donders zit op een roze wolk. Tot iedereens verbazing verloor hij een half jaar geleden zijn hart aan een vrouw. De stylist van het zuiden deelt vandaag een lovende Instagrampost waarin hij de liefde voor zijn vriendin benadrukt. 

Grote shock

Tijdens een vakantie in Griekenland ontmoette Roy zijn vriendin Michelle. Naar eigen zeggen groeiden zijn gevoelens direct en was het meteen duidelijk dat dit meer was dan alleen vriendschap. De gevoelens waren wederzijds, maar Michelle had destijds nog een andere relatie. Eenmaal terug in Nederland konden ze er niet meer omheen. Rond afgelopen kerst spraken ze hun gevoelens naar elkaar uit. 

Het kwam voor heel Nederland als een grote shock dat Roy Donders ineens een relatie had met een vrouw, in plaats van met een man. De stylist had voorheen namelijk een langdurige relatie met Marvin, maar dat eindigde in een grote openbare ruzie. Daarna heeft hij meerdere flings gehad en heeft hij ook meegedaan aan het programma Lang Leve de Liefde waarin hij gekoppeld werd aan een man. 

Half jaar samen 

Vandaag deelt Roy op zijn Instagram dat hij een half jaar met zijn vriendin samen is. “Wat hou ik toch van jou. Vandaag zijn we al een half jaar samen en op naar nog heel veel mooie jaren samen.” Zet hij onder de foto. 

In zijn Instagramstory zijn verschillende filmpjes te zien van de twee die hun jubileum vieren. Op de achtergrond wordt het nummer ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston gedraaid. Het huis is versierd met ballonnen en er wordt een fles bubbels geopend waar uiteraard ook mee wordt geproost. “Vandaag is het precies een half jaar geleden dat we onze gevoelens met elkaar deelde. Ik hou van jou m’n liefste”, staat erbij. Ze sloten de dag af met een chic diner. 

Meer DenD