Roy Donders ging vreemd met vriend van beste vriendin

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ondanks dat Roy Donders (33) gesetteld is met zijn grote liefde Michelle, heeft hij een behoorlijk wild verleden. In zijn biografie ‘Gewoon Royke’ onthult hij diverse pikante verhalen…

Je hele levensverhaal in één boek. Roy Donders heeft het gedaan en Story deelt een klein stukje uit zijn biografie. In dit hoofdstuk blikt Donders terug op een nogal avontuurlijke nacht met een man. En niet zomaar een man. Het gaat om de vriend van zijn beste vriendin.

In de tijd van zijn realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, waren Donders zijn wildste jaren. In zijn biografie omschrijft hij dat zijn ‘bestie’ Jowena – waar hij sinds zijn vijfde al bevriend mee is – enorme ruzie met haar vriend had gehad. Zo erg dat zij hem de deur wees. Donders had medelijden met de man en bood hem onderdak. Dit pakte anders uit dan verwacht.

Boos

,,Die nacht is er het een en ander tussen ons gebeurd,” vertelt Roy volgens Story. ,,Een beetje voelen, trekken, zoenen, dat soort dingen”. Toen de twee de volgende dag wakker werden had Donders spijt. ,,Toen we de volgende dag wakker werden, zei ik: ‘Het is niet echt slim wat we hebben gedaan, dat hadden we beter niet kunnen doen”, schrijft hij. ,,Hij reageerde boos. Hij zei dat ik hem gedwongen had. Hij wilde zijn relatie natuurlijk redden”, aldus Donders. Ondanks het incident zijn Jowena en Roy nog steeds beste vrienden.

Met zijn boek Gewoon Royke, wil hij “de andere kant van de roem laten zien”, vertelt hij aan ANP. ,,In dit boek deel ik een kant van mij die ik al mijn hele leven voor mezelf houd”, aldus Donders.

Tags

ROY DONDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck