Roy Donders na faillissement nog twee ton achter de hand

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wie denkt dat Roy Donders financieel aan de grond zit zal zich verbazen over zijn bankrekening. De Brabander mag dan wel failliet zijn gegaan en nog een flinke schuld hebben, toch blijkt hij nog twee ton achter de hand te hebben!

Andere koers

Roy legt aan weekblad Weekend uit hoe het kan dat hij nog een volle spaarrekening heeft: ,,Mijn andere bv is niet failliet gegaan, daarom heb ik geen last van het faillissement. Er hoefden geen schuldeisers betaald te worden”, vertelt Roy die tot vorig jaar de kledingwinkel Rojami’s had. Zijn andere bedrijf is Donders Holding, waar volgens de gegevens twee ton eigen geld in zit. Liever praat de stylist niet over het faillissement, want hij heeft het gevoel een zonnige toekomst tegemoet te gaan. ,,Het gaat nu heel goed. Ik ben een andere koers gaan varen. Ik heb een beddenlijn, ik ga een kerstballenlijn doen en ieder weekend sta ik nog op de bühne”, laat Donders weten.

De Brabander is ook weer regelmatig op televisie te zien, want hij zat in Expeditie Robinson en ook is hij te zien in Ranking the Stars. Of hij ooit zo succesvol wordt als een aantal jaren geleden, toen zijn huispakken als warme broodjes over de toonbank gingen en hij een eigen realityserie had, is nog maar de vraag. ,,Misschien komt Stylist van het Zuiden wel terug, misschien niet. Het leven zit vol verrassingen. 

Tags

beddenlijnDancing on IceKerstballenRanking the StarsrealityserieRoy Dondersstylist van het zuiden

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie