Roy Donders na groot verdriet weer terug

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het gaat weer goed met Roy Donders. De stylist uit het Zuiden had afgelopen jaar een grote klap te verwerken toen eerst zijn oma overleed, en een kleine twee maanden later ook zijn opa.

Intiem

Roy heeft altijd een erg goede band gehad met zijn opa en oma, en hun overlijden viel hem dan ook zwaar. Hoewel ze oud waren, 91 en 92 jaar, was zijn verdriet groot. ,,Het waren mijn twee ouders!”, zegt Roy tegen Privé. ,,We hadden een hechte band en ik kwam heel vaak bij hen over de vloer. We hebben als familie na hun dood gezamenlijk een intieme fijne rouwverwerking doorgemaakt. Daar kijk ik met een diepe buiging op terug.”

Niet alleen het overlijden van zijn grootouders zorgde voor een tijdelijke pauze. Ook het feit dat Roy teveel hooi op z’n vork neemt is een van de redenen waarom hij het afgelopen half jaar nauwelijks de publiciteit heeft opgezocht. ,,Ik bemoei me overal mee. Zo wil ik de regie houden over de etalages van mijn modezaak, de boekhouding, de inkoop van kleding en zelfs de lay-out van de website.”

Vriend

Nu het weer goed gaat met de stylist, pakt hij alle taken ook weer met twee handen aan. ,,Komend najaar heb ik de nodige optredens staan. Daarnaast ga ik weer starten met de kledingparty’s.” Dit alles doet hij met steun van zijn vriend Marvin, met wie hij volgend jaar vijf jaar samen is.

Tags

FAMILIEDRAMAMARVINOMAOPAROY DONDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck