Roy Donders ondergaat heftige ingreep voor vriendin

Roy Donders laat zich sterliseren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy Donders is van plan een heftige ingreep te ondergaan. Hij wil zich laten steriliseren, maar doet dat vooral voor zijn vriendin Michelle.

Roy en zijn vriendin Michelle zijn net ouders geworden van dochtertje Romy, maar lijken geen plannen te hebben voor een tweede kindje. In een vooruitblik op de nieuwe aflevering van zijn serie Roy Donders altijd wat bijzonders die woensdagavond te zien is, vertelt Roy dat hij een heftige ingreep wil ondergaan. ,,Dat het doorgeknipt gaat worden, daar zijn we al over uit”, zegt Roy in de korte video. ,,Dat doe ik echt voor haar, hé.”

Steriliseren

Michelle zegt dat ze het inderdaad fijn zou vinden als Roy zich laat steriliseren. Ze vertelt dat ze niet tegen de pil en ook niet tegen een hormoon- of koperspiraal kan. ,,Dan hoef ik niet nog meer hormonen in mijn lichaam te gooien.”

Roy vertelt dat hij het wel ‘echt een ding’ vindt. Hoewel Roy zich vooral druk maakt over de ingreep zelf, heeft de ingreep ook een grote impact op zijn toekomst. Een tweede kindje is dan namelijk wel uitgesloten.

In laten vriezen

Hij denkt er dan ook aan om zijn zaad voor de zekerheid in te laten vriezen. ,,Want stel nou dat we over een jaar of vier, vijf in een andere fase van ons leven komen”, legt Roy uit. ,,Vijf jaar geleden wilde ik ook geen kind en die krijg ik nu ook. Dus ik bedoel: je weet niet hoe het leven loopt.”

Roy is er nog niet helemaal uit of hij zijn zaad wil laten invriezen, maar dat de knoop erin gaat is zéker. In maart van dit jaar kregen Roy en Michelle samen een dochter genaamd Romy. In hun tv-programma geven ze een inkijkje in hun leven als jonge ouders.

Tags

ROY DONDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck