Roy Donders over The Voice: ,,Er zit een smet op”

Door: Kees van der Made
18-01-2022

Roy Donders geeft via Instagram zijn mening over de toekomst van The Voice of Holland: ,,Er zit een smet op”, aldus de modegoeroe.

Roy Donders lijkt erg aangeslagen door de perikelen rond The Voice of Holland. Afgelopen weekend werd bekend dat The Voice of Holland per direct werd opgeschort vanwege aantijgingen van seksueel ontoelaatbaar gedrag en machtsmisbruik. De aantijgingen komen van het internetprogramma BOOS, dat aanstaande donderdag er een uitzending over publiceert. Stukje bij beetje komen er steeds meer zaken over de kwestie naar buiten, en dat is ook Roy Donders opgevallen…

,,Er zit een smet op”

Hij laat in zijn Instagram Stories er zijn mening over horen: ,,Ik vind het schandalig dat mensen op bepaalde posities misbruik maken van hun macht”, vertelt hij. Hij vindt het vooral erg voor de slachtoffers van de kwestie. Hij is daarom van mening dat The Voice of Holland nooit meer op televisie moet komen. ,,Er zit een smet op. Dit is iets, eigenlijk maar uit respect mag je dit niet meer uitzenden”, aldus Donders.

Meer DenD