Roy Donders wordt vader

Roy Donders wordt vader
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Roy Donders deelt groot nieuws. De Brabantse zanger verwacht een kindje samen met zijn vriendin Michelle. Dit maakte hij bekend in zijn vlog op YouTube…

„We zijn net terug van een weekje vakantie in Spanje, het was heerlijk. Nou ja, niet constant, want Michelle had heel erg last van stemmingswisselingen”, vertelt Roy in zijn vlog. ,,Ze is ook al over tijd, dus een en een is twee voor mij hoor. Ik denk dat ze zwanger is’’, praat hij verder. Michelle is absoluut nog niet overtuigd dat ze in verwachting is.

In shock

Bloednerveus is Donders. ,,Mijn hart zit in m’n keel!” zegt hij. Michelle doet een zwangerschapstest en er verschijnen twee streepjes, wat betekent dat ze in verwachting is. De twee zijn in shock. ,,Ik ben laatst nog naar het ziekenhuis geweest om mezelf te laten testen en daar zeiden ze dat ik langzaam werkend zaad heb en een verminderde productie van zaadcellen. Toen is Michelle maar gestopt met de pil, en nu is het gelijk de eerste keer raak!’’

‘Superzaad’

Michelle is even sprakeloos. Het enige wat uit haar mond komt is ‘oh mijn god’ en er valt een stilte. ,,Ik ben echt even in shock, maar het is wel heel leuk”, aldus Michelle, die al een dochtertje heeft uit een voorgaande relatie. „We wilden het wel, maar het is meteen de eerste maand raak. De eerste maand, dat kan toch niet!” Aldus Donders zijn vriendin. „Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad”, roept Donders blij.

Terwijl Roy Donders de een na de andere man verslond, werd hij tijdens zijn vakantie in Griekenland smoorverliefd op de Eindhovense Michelle. Deze gevoelens parkeerde hij eerst, omdat Michelle nog een relatie had én omdat Donders dacht op mannen te vallen. In maart besluiten de twee toch voor elkaar te gaan en zeggen tot op heden dolgelukkig samen te zijn.

Tags

BABY GELUKIN VERWACHTINGROY DONDERSVADERZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie