Roy is klaar met geruchten en roddels

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Geruchten en roddels is Roy Donders inmiddels wel gewend. Vanaf het moment dat hij op televisie kwam in het programma Gypsy Girls op RTL 4 is, is hij bekend in heel Nederland. Toch doen sommige geruchten nog steeds pijn bij hem, en hij wil voor eens en aantal korte metten maken met één specifieke roddel.

Moeder

Het leeftijdsverschil tussen Roy (28) en zijn zus Rian (42) is groot. Zo groot dat een aantal kijkers van zijn soaps van Roy denken dat Rian niet de zus, maar de moeder is van Roy! Dat zou betekenen dat Rian op haar veertiende is bevallen van Roy, en hoewel dat natuurlijke extreem jong is, is het niet onmogelijk. Toch wil Roy duidelijk maken dat dit absoluut niet het geval is en dat Rian zijn zus is. ,,Vijf, zes jaar geleden werd deze onzin voor het eerst op internet gezet”, zegt Roy in weekblad Story. ,,Rian zou mijn moeder zijn en dat was in onze volkswijk in Tilburg het grootste geheim. Nou kan ik je vertellen dat er juist in onze wijk niets geheim wordt gehouden.”

De kapper vertelt dat echt iedereen alles van iedereen weet, en dat alle buurtbewoners dus weten dat Rian gewoon zijn zus is. ,,Dit vonden wij zo laag bij de grond! Vooral voor mijn moeder vond ik het heel kwetsend. Hoe pijnlijk is het om te lezen dat je kind je kind niet zou zijn? Het heeft haar echt veel verdriet gedaan en ze had er slapeloze nachten van.”

Winkel

Wie ook slapeloze nachten had was Roy zelf toen zijn kledingwinkel Rojami’s failliet ging. Er was een flinke schuld, maar omdat het enkel zakelijk was, is Roy niet persoonlijk failliet. ,,Dat maakt het ook makkelijker om verder te gaan”, zegt Roy. Gelukkig gaat het nu weer goed met Roy en maakt hij plannen voor de toekomst en denkt hij zelfs weer aan een relatie.

Tags

FAMILIEGERUCHTENMOEDERPARTNERROY DONDERSTILBURGVRIENDWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck