‘Royal baby’ Archie lijkt meer op Prins Harry

Door: Ditjes en Datjes
17-08-2019

Alweer drie maanden oud, is het Britse prinsje Archie. En is sindsdien ‘hot topic’ over de hele wereld. Het moge duidelijk zijn dat het gen van ouders Meghan Markle en Prins Harry sterk is. Maar op wie hun zoontje lijkt, konden ze tot nu toe nog niet zien. Nu Archie’s haarkleur zichtbaarder wordt, begint hij toch meer op zijn vader te lijken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

 ‘Zijn uiterlijk verandert elke dag’

„Dat proberen we nog steeds uit te vogelen”, reageerde Meghan destijds op de vraag op wie hun zoon het meeste lijkt. Op 6 mei werd Archie Harrison Mountbatten-Windsor geboren. „Zijn uiterlijk verandert elke dag, dus wie weet” zei Harry daarna.

Nog een ‘royal ginger’

Al weken is de haarkleur van de ‘royal baby’ het gesprek van de dag bij fans van het Britse koningshuis. Alle foto’s worden grondig onderzocht om maar een glimp van zijn lokken op te vangen. Eindelijk onthult een bron de kleur van Archie’s haar aan People. „Archie is een hele vrolijke baby. Hij heeft schattige, volle beentjes en plukjes rossig haar. Hij is echt heel schattig” aldus de bron.

De roodharige genen heeft hij van vader Prins Harry geërfd. Deze haarkleur zit in de familie van de Spencers. Dit komt dus van de Prins zijn moederskant. Terwijl Harry zelf als baby blonde lokken had. Archie’s haarkleur kan natuurlijk nog veranderen naarmate hij ouder wordt. Rossig haar kan op latere leeftijd ook juist donkerder worden en erft hij wellicht toch de haarkleur van moeder Meghan.

Meer DenD