Royal Wedding: prinses Eugenie is getrouwd!

Door: DitjesDatjes
12-10-2018

Er is weer een prinses van de markt. De Britse prinses Eugenie gaf vanochtend haar jawoord aan Jack Brooksbank in St. George’s Chapel in Windsor Castle, onder het toeziend oog van de vele gasten.

Nadat de ringen om de vingers waren geschoven, legden prinses Eugenie en haar bruidegom de trouwgeloften af. Na de inzegening zong niemand minder dan Andrea Bocelli het Ave Maria. De kerk zat voller dan gebruikelijk omdat Eugenie en Jack meer gasten hadden uitgenodigd, ruim 1200, dan er plaatsen in de kerk zijn. Er moesten dus extra stoelen bijgeplaatst worden!

Verrassing

Tot ieders verrassing was koningin Elizabeth samen mét prins Philip naar de kerk gekomen. De prins liet de beslissing op het laatste moment afkomen. Eerder liet prinses Eugenie weten dat de koningin verguld is het haar huwelijk. „Zij wist van onze liefde direct vanaf het begin, als een van de weinigen en was ongelooflijk blij voor ons en wenste ons al het goede.”

Prinses Eugenie droeg een witte trouwjapon van Peter Pilotto, het Britse modelabel van Peter Pilotto en Christopher De Vos. In mei trouwde prins Harry ook in St. George’s Chapel.

Meer DenD