Royce de Vries boos na oproep Coldeweijer om medische informatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Advocaat Royce de Vries heeft hard uitgehaald naar juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Zij riep via sociale media ‘spionnen’ in het VUMC waar royaltyjournalist Marc van der Linden ligt op om informatie over hem te delen. Van der Linden ligt inmiddels een week in het ziekenhuis vanwege een herseninfarct.

De Vries veroordeelt deze oproep van Coldeweijer scherp op Twitter. “Even een oproep plaatsen of het ziekenhuispersoneel informatie wil delen over een patiënt… Juicekanalen hebben vaak de mond vol over grensoverschrijdend gedrag van anderen, maar hoe moeten we dit dan noemen?”, schrijft hij. Zijn veroordeling krijgt veel bijval van zijn ruim 44.000 volgers.

Ook Van der Linden zelf reageerde maandagavond via Instagram. “Hoe hoerig om aandacht kun je zijn?” schrijft hij, met enige tikfouten. “Yvonne roept het personeel op tot plegen van misdaad. Rapporteer die vrouw.”

Coldeweijer laat via Instagram weten de informatie die zij zocht al ontvangen te hebben via “VUMC-spionnen”, aldus de juicekoningin. “Ik wilde gewoon ff weten hoe je aan dat blauwe oog was gekomen, maar ik heb al gehoord dat je op een punt bent gevallen. Veel beterschap.”

Het VUMC zegt later met een reactie te komen.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie