Royce de Vries deelt trouwfoto’s: ‘Een lach en een traan’

Royce de Vries deelt trouwfoto's
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Royce de Vries, de zoon van de overleden Peter R. de Vries, is samen met zijn grote liefde Amanda in het huwelijksbootje gestapt. Op Instagram deelt hij nu een aantal foto’s van de bijzondere dag.

Royce en Amanda zijn getrouwd bij Strandzuid, een prachtige locatie aan het water in Amsterdam. Royce beschrijft het als de ‘mooiste dag’, iets wat inderdaad te zien is aan de trouwfoto’s.

‘Een onvergetelijke dag met een lach en een traan’

,,Afgelopen zaterdag eindelijk ‘echt’ getrouwd met Amanda. Een onvergetelijke dag met een lach en een traan, maar wat vooral overheerst zijn de gevoelens van blijdschap en geluk”, schrijft Royce bij de trouwfoto’s.

Royce en Amanda trouwden vorige maand al in het geheim voor de wet. Bij de ceremonie waren slechts een aantal intimi aanwezig. Afgelopen zaterdag werd hun bruiloft groots gevierd.

Hoewel beide dagen onvergetelijk waren, zijn het ook de dagen waar het gemis van Peter R. het grootst is. Dat Royce de mooiste dag in zijn leven niet samen kon vieren met zijn vader, is moeilijk te verteren.

Tekst gaat verder onder het Instagram-bericht

Groot gemis

Ook Kelly heeft het enorm zwaar met het verlies van haar vader. Er gaat geen dag voorbij dat ze Peter R. niet mist. ,,Het gemis wordt absoluut niet minder. Misschien zelfs wel groter”, zei Kelly eerder deze week in Beau.

Kelly en Royce zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de zaak rondom de dood van hun vader. Binnenkort wordt de zaak door de rechter behandeld. ,,Het is het ondergaan, deels”, zei Kelly daarover. ,,Daarnaast hebben we spreekrecht dat we kunnen toepassen. Royce en ik zijn van plan om te gaan spreken.”

Tags

BRUILOFTGETROUWDKELLY DE VRIESPETER R. DE VRIESROYCE DE VRIESZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck