Royce de Vries herdenkt vader: ‘Missen hem nog iedere dag’

Royce de Vries herdenkt vader
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is een beladen dag voor de familie van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever, die vorig jaar werd vermoord, zou vandaag 66 jaar zijn geworden. Zoon Royce herdenkt zijn vader met een prachtige familiefoto.

Royce deelt een foto van de familie De Vries in New York, die in november 2012 is gemaakt. ,,Vandaag zou mijn vader 66 jaar geworden zijn”, schrijft Royce bij het liefdevolle kiekje. ,,We missen hem nog iedere dag, maar vandaag vieren wij wat voor fantastische vader, man en opa hij was…”

Steun

Het regent hartjes onder het verjaardagsbericht. Ook kan Royce op veel steun rekenen van zijn volgers. ,,Gefeliciteerd Peter, daarboven. Wat een geweldige foto met jullie moeder erbij. Zo mooi compleet… Sterkte vandaag”, reageert iemand. En een ander: ,,Ongelofelijk hoe jij op je vader lijkt en je zus op je moeder! Proost vandaag op het leven van je vader en vier de herinneringen.”

Strafproces

Peter R. de Vries werd op 6 juli 2021 na een bezoek aan het programma RTL Boulevard in de binnenstad van Amsterdam neergeschoten. Negen dagen later overleed hij aan zijn verwondingen. Eerder deze maand besliste de rechtbank dat het strafproces tegen de twee mannen die worden verdacht van de uitvoering van de moord, Delano G. en Kamil E. opnieuw moet.

Tags

PETER R. DE VRIESROYCE DE VRIES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck