RTL gaat zendtijd aan kijkers geven

Door: DitjesDatjes
10-04-2020

RTL gaat vanaf dinsdag zendtijd afstaan aan de kijker. Op alle zenders worden onder de noemer #SamenSterk korte filmpjes getoond waarin mensen bijvoorbeeld een “virtuele knuffel” kunnen geven aan oma of een sympathieke actie van een lokale ondernemer onder de aandacht willen brengen.

Tekst gaat verder onder advertentie

“Onze actualiteitenprogramma’s, zoals RTL Nieuws, RTL Boulevard en Jinek, werken elke dag intensief samen om verslag te doen van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus. Informatie in deze tijd is van groot belang, maar we zien ook dat er behoefte is aan positiviteit”, zegt RTL-baas Peter van der Vorst. “We zien zoveel mooie, sympathieke en creatieve initiatieven in het land ontstaan en die verdienen wat ons betreft een podium. Saamhorigheid en verbinding zijn belangrijk voor RTL en dus maken we graag plek bij onze zenders voor persoonlijke videoboodschappen van onze kijkers.”

Voor de actie heeft RTL de handen ineengeslagen met de redactie van het RTL 4-programma All You Need Is Love. De leukste, mooiste en meest ontroerende inzendingen worden vanaf dinsdag in compilaties uitgezonden bij RTL 4, 5, 7 en 8 en online via de RTL-socials. Kijkers kunnen de filmpjes op de site van het programma insturen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD