RTL heeft geen interesse in Michael zonder Samantha

Door: DitjesenDatjes
05-02-2018

Zonder Samantha lijkt het reality-avontuur voor Michael erop te zitten. Vorige week vertelde hij tegen De Telegraaf dat hij graag nog een nieuwe soap wil maken, maar RTL heeft geen interesse.

Bianca

Nadat Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, een zelfmoordpoging deed wil ze niet meer in de media verschijnen. Haar ex-man Michael is nog niet klaar met de realitytelevisie. ” “Een programma met Sam zit er niet meer in, maar ik heb wel andere ideeën die erg leuk zijn. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat ik met Bianca verder ga”, zei hij tegen De Telegraaf. Bianca Meivogel is de zakenpartner van Michael. Samen hebben werken ze in de winter in hun café in Oostenrijk, en in de zomer in het Spaanse Torremolinos. “Het zou geweldig zijn. Bianca en ik maken zoveel mee. Het klinkt wel leuk, Michael en Bianca gaan door. Samantha heeft zelf de keus gemaakt om uit dit wereldje te stappen. Dat kan ik ook goed begrijpen, na wat ze allemaal heeft meegemaakt. Bianca staat echter totaal anders in het leven. Ze heeft geen relatie, geen kinderen, ze kan dus doen wat ze wil.”

RTL 5 heeft via RTL Boulevard laten weten geen interesse te hebben. Luuk Ikink zei het volgende: . “RTL heeft ons laten weten dat zij niet in gesprek zijn met Michael en ook niet op zoek zijn naar een nieuwe reeks

 

Meer DenD