‘RTL heeft grote plannen met Humberto’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De eens zo populaire presentator Humberto Tan was kapot van verdriet toen bekend werd dat hij zijn geliefde programma RTL Late Night moest verlaten. De kijkcijfers waren zo bedroevend dat voormalig RTL-baas Erland Galjaard het niet meer met Humberto zag zitten.

Voetbal Inside

Nu lijkt RTL weer vertrouwen te hebben in Humberto. Er wordt namelijk gezegd dat hij de presentatie van een nieuw sportprogramma van RTL op zich neemt. Dat zegt Johan Derksen op Radio 538. De mannen van Voetbal Inside verhuisden deze zomer van RTL naar Veronica, en sindsdien heeft RTL geen succesvol sportprogramma meer.

Eerder meldde Luuk Ikink dat ook de namen van Simon Zijlemans en Marcel Maijers zijn genoemd om de nieuwe Wilfred Genee te worden.

Shows

Sinds Humberto Tan weg is bij RTL Late Night heeft hij wel andere programma’s gepresenteerd. Zo is hij te zien in ‘Het zijn net mensen’, ‘The Big Music Quiz’, ‘Dance Dance Dance’, en ‘Hollands got Talent’. De presentator heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij het presenteren van een talkshow het allerleukst vindt.

 

Tags

HUMBERTO TANRTLRTL LATE NIGHTVOETBAL INSIDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie