RTL zwijgt over mogelijke beëindiging contract Frank en Rogier

Door: DitjesDatjes
23-11-2021

RTL wil niet reageren op de berichten dat de zender het contract met programmamakers Frank Jansen en Rogier Smit heeft ontbonden. Een woordvoerder van de zender laat aan het ANP weten daar op dit moment geen uitspraken over te willen doen. Evert Santegoeds vertelde eerder in Shownieuws dat RTL het contract met Jansen en Smit zou hebben beëindigd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De twee zouden volgens Santegoeds contractbreuk hebben gepleegd omdat zij zich niet aan gemaakte afspraken over praten met de media hebben gehouden. Eind vorig jaar vochten de twee hun relatieproblemen uit via de media en in augustus liet RTL weten voorlopig geen programma’s meer met Jansen en Smit te gaan maken. De Telegraaf schreef toen dat de directie van de zender “geen vertrouwen” meer zou hebben in het extravagante duo.

Frank en Rogier werden in 2009 bekend door hun deelname aan het NPO-programma Bij ons in de PC. In 2017 volgde deelname aan Steenrijk, Straatarm, waar ze in een aflevering het ‘steenrijke’ stel waren. Daarna kregen ze met Paleis voor een Prikkie een succesvol eigen programma op SBS6. Twee jaar geleden stapten de twee over naar RTL, waar ze een driejarig contract tekenden. De relatie tussen Frank en Rogier is inmiddels voorbij.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD