Ruben Nicolai heeft een crush op Jennifer Hoffman

Door: DitjesDatjes
17-05-2018

Boulevard-presentator Ruben Nicolai is lichtelijk verliefd op actrice Jennifer Hoffman. Op de vraag wat de vijf mooiste vrouwen van Nederland zijn, zet Ruben haar met stip op één.

Naar aanleiding van FHM500, waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland staan, zegt hij het volgende over Jennifer. „Jennifer is het voorbeeld van prachtig totaalvoetbal. Schitterend, echt een plaatje om te zien. En ze is écht grappig. Dat is ook echt belangrijk dat je kan lachen met iemand. Ze is slim. Ze heeft een vak gekozen waar ze op haar plaats is. Ze is, ja…”, legt hij uit.

Lullig

Is het wellicht een open sollicitatie is naar een date met Jennifer? „Ik heb inderdaad gehoord dat ze weer vrijgezel is. Maar als mensen daar dan heel hard om gaan juichen, dan is dat nogal lullig voor de twee betrokkenen die net uit een relatie komen.” Andere vrouwen die in de top 5 van Ruben Nicolai staan zijn zangeres Maan op 5, voetbalster Anouk Hoogendijk op 4Yolanthe Sneijder-Cabau op 3 en RTL-Boulevard collega Anna Nooshin op 2.

Meer DenD