Ruim €2,1 miljoen opgehaald voor kinderziekenhuizen

Peter van der Vorst
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Project Glimlach is teneinde. Met dat project heeft televisiezender RTL geld opgehaald voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje…

De afgelopen week werd er door televisiezender RTL geld opgehaald voor stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Die stichting maakt onderzoek en projecten mogelijk die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij kinderen die in één van de zeven aangesloten kinderziekenhuizen in Nederland worden behandeld. De aangesloten kinderziekenhuizen dragen allemaal een naam van iemand van de Koninklijke familie.

Bridget Maasland

Het project lijkt een succes te zijn geweest. Er is ruim €2,1 miljoen opgehaald. Dit geld is opgehaald door verschillende acties. Zo veilde Bridget Maasland haar foto die ze maakte tijdens ‘Het Perfecte Plaatje’ die een tien haalde. Die foto leverde maar liefst €1.450 op.

Trots

Directeur content van RTL Nederland is trots dat er zoveel geld is opgehaald: ,,Heel veel RTL-collega’s, kijkers én adverteerders hebben zich met hart en ziel voor Project Glimlach ingezet. Met de opbrengst ondersteunen we initiatieven die pijn, angst en stress kunnen verminderen bij ernstige zieke kinderen. Heel veel dank aan alle donateurs!”, aldus Van der Vorst.

Tags

ANGSTBRIDGET MAASLANDPIJNPROJECT GLIMLACHRTLRTL NEDERLANDSTRESS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck