Rust in lijf Henk Blok teruggekeerd

Door: DitjesDatjes
22-01-2021

De sabbatical van Henk Blok heeft hem goedgedaan. De nieuwslezer voelt meer rust, zeker nu hij tegenwoordig in de middaguren op de radio te horen is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Doordat ik nu bij Radio Veronica het nieuws tijdens de middaguitzendingen verzorg, heb ik geen last meer van chronische vermoeidheid”, vertelt Henk, die lijdt aan de immuunziekte sarcoïdose, in De Telegraaf. “De sabbatical heeft me goed gedaan. Ondanks de pandemie heb ik onder meer IJsland, Italië en allerlei leuke plekjes in Nederland bezocht.”

Henk was jarenlang de vaste nieuwslezer van Edwin Evers op Radio 538. Het was dezelfde Edwin Evers die Henk overtuigde om bij Veronica de draad weer op te pakken. “Toen ik van Talpa het aanbod kreeg om bij Veronica aan de slag te gaan, heb ik vooraf bij Edwin Evers advies ingewonnen. We zijn goed bevriend. Hij kent mij heel goed en zei tegen me dat ik het moest gaan doen.”

“De rust in mijn lijf én gezin is teruggekeerd”, aldus Henk. “Ik wil hoe dan ook dolgraag het nieuws blijven presenteren. Voorop staat dat ik gezond wil blijven.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD