Rutger van Barneveld weer gelukkig in de liefde en DIT is zijn vriendin

Nieuwe liefde Rutger van Barneveld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

‘Ik Geloof in Mij’-zanger Rutger van Barneveld kan zijn geluk niet op: hij heeft een nieuwe vriendin. De zanger is helemaal in de wolken. ,,Ik ben heel gelukkig en heel blij.”

Een maand samen

De 31-jarige zanger heeft zijn oog laten vallen op de 22-jarige Naomi. ,,Het is vrij onverwachts, maar het klopt. Ik heb een nieuwe liefde en ik ben heel gelukkig en heel blij”, laat Rutger weten aan Shownieuws, ,,We kennen elkaar al best wel een tijdje. We waren eerst alleen goed bevriend, en uiteindelijk is de vonk overgeslagen.”

Omdat ze goede vrienden waren, hadden ze niet verwacht dat ze uiteindelijk een setje zouden worden. ,,Maar het is toch gebeurd en we zijn nu een maand samen”, glundert Rutger.

Ook Naomi smoorverliefd

Wel vond de zanger het enorm lastig om zich open te stellen. Begin dit jaar eindigde zijn vorige relatie en Rutger was kapot van verdriet. ,,Ik kom best wel uit een rottige relatie en ik wil niet weer op mijn gevoel getrapt worden.”

Maar gelukkig is Naomi ontzettend lief voor hem en passen ze goed bij elkaar. ,,Ik heb iemand nodig die mij af en toe op mijn plek drukt en dat kan zij enorm goed. Zij vult mij aan en andersom en ik denk dat wij dat allebei nodig hebben.”

De sterke gevoelens van Rutger lijken wederzijds, want ook Naomi lijkt smoorverliefd te zijn. Op Instagram deelde ze een paar dagen geleden een foto van haarzelf met de tekst: ,,One man. A thousand feelings…”

Tags

IK GELOOF IN MIJNIEUWE LIEFDERUTGER VAN BARNEVELD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck