Rutte praat mond voorbij: TOCH een nieuwe liefde in zijn leven?

Mark Rutte
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een eenzame kerst is het niet geweest voor Mark Rutte. De premier praatte in een interview met LibelleTV zijn mond voorbij en lijkt te hinten op een nieuwe vlam in zijn leven…

De demissionair premier deed eerder in Linda’s Wintermaand een ongebruikelijk openhartig boekje open over zijn liefdesleven. Hij antwoordde toen niet op de vraag of hij een speciaal iemand in zijn leven heeft, maar liet wel weten hoe hij zichzelf ziet in de liefde. ,,Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan. Maar je weet nooit hoe het loopt.”

Kerst

In het interview met Ebru Umar praat Rutte zijn mond voorbij als het gaat over zijn favoriete vakantiebestemming. In een gesprek met Umar over zijn vaste stekkie Putten, vraagt de presentator Mark wanneer hij daar voor het laatst geweest is.

,,Afgelopen kerst, in een huisje”, laat Rutte weten. De interviewer zaagt door en vroeg met met hoeveel mensen hij daar was. ,,Met z’n tweeën. Allemaal volgens de coronaregels”, verklapt Rutte. Umar zit op het puntje van haar stoel en vraagt door. ,,En wie was de tweede?”. Maar daarop wil Rutte duidelijk geen antwoord geven. ,,Ja, dat is geheim”, aldus de premier.

Hierbij lijkt hij te hinten op een speciaal persoon in zijn leven. Wie dat echter is lijkt de premier nog niet te willen verklappen…

Tags

LiefdeMarkRutteVerliefd

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie