Ruud de Wild deelt geweldig nieuws na belangrijke scan

Ruud heeft geweldig nieuws
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is een spannende week voor Ruud de Wild. Hij moest maandag een controlescan ondergaan om te kijken of hij nog steeds ‘schoon’ is van de kanker. Gelukkig komt hij nu met geweldig nieuws. ,,De uitslag was goed!”, laat hij weten op Instagram.

Ruud de Wild kreeg in maart 2021 de diagnose darmkanker. Hij moest vervolgens meerdere behandelingen ondergaan, maar kreeg in de zomer te horen dat hij schoon was verklaard. Geweldig nieuws, maar de radio-dj moet wel de rest van zijn leven onder controle blijven.

‘Wachten is de hel’

Deze maandag stond er weer een controle gepland. Ruud moest een belangrijke scan ondergaan, iets waar hij al lange tijd tegenop zag. ,,Wachten is soms goed. Wachten is soms de hel. Een uitslag van een scan bijvoorbeeld. Ik heb er toch maanden voor in de zenuwen gezeten”, schrijft Ruud op Instagram. Gelukkig kan hij geweldig nieuws met zijn volgers delen, want de uitslag was goed. ,,Nu houden zo.”

Steun en toeverlaat

Tijdens zijn ziekte was zijn partner Olcay Gulsen zijn steun en toeverlaat en zij sleepte hem dan ook door de moeilijke tijd heen. ,,Met haar luchtigheid, rust en mentaliteit. Van ‘hier komen we wel doorheen”’, zei Ruud eerder in gesprek met het AD. ,,Het moment dat ik bijkwam uit die grote operatie, zal ik niet vergeten. Plotseling stond daar een andere vrouw.” Voor Ruud viel op dat moment de puzzel in elkaar en wist hij dat hij Olcay nooit meer los zou laten. ,,’Dat is maar goed ook’, zei ze, ‘want anders vermoord ik je.”’

Spanning

Ook de afgelopen maanden waren moeilijk voor Ruud; de uitslag van een scan blijft altijd spannend. Hij laat dan ook weten dat hij de afgelopen tijd niet kon relaxen vanwege de spanning. ,,Lieve Olcay nu zal ik weer relaxter tegen je doen”, sluit Ruud zijn bericht af.

Tags

OLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck