Ruud de Wild: ‘Ik lijk op een seriemoordenaar…’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Sommige mensen vinden dat radio-DJ Ruud de Wild lijkt op seriemoordenaar Jeffrey Dahmer, zegt Ruud in een bericht op Instagram. Hij laat de gelijkenis zien van zijn Instagram-account.

Op Instagram deelt Ruud een bericht met een foto van Evan Peters (die Jeffrey speelt in de serie Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story) en zichzelf. „Gehoord: ik zou lijken op Jeffrey Dahmer…” schrijft de radio-dj erbij. Veel van zijn volgers lijken de grap van de post in te zien, zo reageert er iemand: „Relax! I just want to take pictures.” De uitspraak die Jeffrey Dahmer deed tegenover zijn slachtoffers als ze angstig werden tijdens zijn misselijkmakende handelingen.

Gelijkenis

Het lijkt wel alsof vrijwel alleen Ruud zelf de gelijkenis ziet, want in veel reacties zeggen de volgers de gelijkenis niet te zien. Stylist Maik de Boer ziet alleen de bril als overeenkomst, een ander reageert: „Je bent ook blond en hebt ook een bril. Tot zover de gelijkenissen, hoor.” Weer een ander laat weten dat ze het ook niet ziet en dat Ruud daar alleen maar blij mee moet zijn.

Grappen

Ondanks dat Jeffrey Dahmer zeventien, vrijwel allemaal jonge, homoseksuele mannen op gruwelijke wijze vermoordde, lijken mensen het bericht van Ruud wel ‘lachen’ te vinden. In de reacties wordt onder andere gevraagd of Ruud net zo goed met accu boormachines om kan gaan als Jeffrey. Hij boorde namelijk gaatjes in de schedels van zijn – toen nog – levende slachtoffers en vervolgens injecteerde hij ze met kokend water en zoutzuur in hun hersenen om willoze seksslaven van hen te maken. Een andere volger vraagt of Ruud zijn partner Olcay heel houdt en weer iemand anders zegt tegen Ruud: „Breng eens een broodje ham naar de buurvrouw.” De seriemoordenaar deed dit namelijk bij zijn buurvrouw Glenda Cleveland met een broodje van mensenvlees. En Olcay? Die lijkt alles vooral heel erg grappig te vinden en reageert met drie lach-emoji’s.

[poll id=”137″]

Tags

JEFFREY DAHMEROLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck