Ruud de Wild schrikt van opmerking Gerard Joling: ‘Wát een slang’

Ruud vindt Gerard een gifslang
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ruud de Wild is behoorlijk geschrokken van de opmerking die Gerard Joling heeft gemaakt aan tafel bij Jinek. De zanger zei dat hij Ruud ‘onfris’ vindt om naar te kijken, terwijl de twee heren elkaar onlangs nog een knuffel gaven. ,,Slang!”, zegt Ruud nu over Gerard.

Gerard kraakte aan tafel bij Jinek de serie Ruud & Olcay volledig af. ,,Ik heb ook nog nooit zoiets slechts gezien als het gaat om een reallifesoap”, sneerde de zanger. Ook had hij persoonlijk nog wat aan te merken op Ruud. ,,Ik vind hem zeer onfris om naar te kijken.”

Knuffel

Gijs Hakkert brengt de opmerking van Gerard ter sprake in de radio-uitzending van Ruud. ,,Gerard vindt jou onfris om naar te kijken, maar het was een week of twee geleden dat hij jou hier een knuffel kwam geven en zei dat je er zo goed uitzag”, zegt hij verbaasd. ,,Toen zei hij: ‘Wat zie je er goed uit! Ben je op vakantie geweest?”’

Uitnodiging

Ruud knikt vol ongeloof. ,,Toen zei hij volgens mij dat ik er sinds Olcay goed uitzie”, zegt Ruud. ,,En wat ik helemaal niet snap: ik keek het nog even voor de zekerheid na, maar ik ben uitgenodigd voor zijn verjaardag, tot drie keer aan toe. Ik snap er helemaal niks van.”

‘Leugenaar’

Ruud leest de uitnodiging die hij heeft gekregen voor. ,,Wát een leugenaar! Wat een fantast!”, roept hij vervolgens uit. ,,Ik ben me serieus rotgeschrokken over Gerard Joling. Dat meen ik echt serieus.”

Volgens Ruud zijn hij en Gerard inderdaad geen beste vrienden, maar was de opmerking absoluut niet nodig. ,,We houden overigens wel van Gerard Joling, ondanks dat het zo’n slang is.”

Tags

GERARD JOLINGRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck