Goed nieuws voor Ruud de Wild

Ruud de Wild|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Een fijn begin van de week voor Ruud de Wild. De radio dj is weer thuis na zijn operatie vanwege darmkanker. Dit laat zijn vriendin Olcay Gulsen weten via Instagram.

De radio dj is ontslagen uit het ziekenhuis en zal zijn herstel thuis voortzetten. Ruud maakte onlangs bekend darmkanker te hebben, dit was zijn tweede operatie. De radio dj is de komende maanden niet te horen op Radio 2 en wordt overgenomen door een collega.

Operatie

Ruud werd voor de tweede keer geopereerd nadat bleek dat niet alles weg was. ,,Ze hebben nog een keer gekeken en ik moet nog een keer geopereerd worden. Na die operatie moet ik een tijdje gaan revalideren, een maand of drie”, liet hij weten.

Hij is blij met de hulp die hij krijgt. ,,Ik ben gezegend met de allerbeste artsen en ze zijn er supersnel bij, maar kanker blijft kanker en blijft iets engs. Ik hoop na die revalidatie weer terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af.”

De operatie is inmiddels achter de rug en Ruud is terug naar huis gekeerd.

,,Goed nieuws lieve mensen! Ruud is weer thuis en mag de komende maanden thuis gaan herstellen”, laat Olcay weten in haar stories.

Tags

DARMKANKEROLCAY GULSENOPERATIERUUD DE WILDZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck