Ruud en Olcay zamelen met nieuw programma geld in voor goede doel

Door: DitjesDatjes
26-02-2021

Tortelduifjes en collega’s Ruud de Wild en Olcay Gulsen komen met een nieuw radioprogramma. In ‘Wild in het weekend’ gaan de twee de strijd met elkaar aan door middel van spelletjes, muziek en “relationeel geweld”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In totaal zijn er vier afleveringen, die elke vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen zijn op NPO Radio 2. Eigenlijk zou het programma al in november te horen zijn, maar dat werd uitgesteld omdat Olcay en Ruud toen allebei corona kregen.

Het idee voor het programma kwam toen de twee samen in quarantaine moesten. “We zijn dol op spelletjes, maar niet op verliezen”, vertelt Ruud. “Daarom gaan we nu totaal vrijwillig deze ultieme strijd aan, waarbij heel Nederland op de voorste rij zit.”

Met de spelletjes en opdrachten zamelen de radiomakers geld in voor het goede doel. Elke week strijden er twee bekende Nederlanders mee. In de eerste uitzending, op vrijdag 5 maart, zijn Guus Meeuwis en Manon Meijers te gast. De luisteraar bepaalt wie er in het team van Ruud en wie in het team van Olcay komt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD