Ruzie André en Patty Brard: ‘Opmerking valt verkeerd’

Knallende ruzie tussen André en Patty
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes gaf tijdens het Holland Zingt Hazes-concert Rachel een aai over de bol om duidelijk te maken dat het goed zit tussen hem en zijn moeder. Patty Brard zei dat ze er niets van geloofde, en die opmerking zou bij André volledig in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

André maakte vrijdagavond zijn comeback op het podium bij Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Wanneer hij tijdens zijn optreden langs zijn moeder Rachel loopt, met wie hij al maanden een bekoelde band zou hebben, geeft hij haar een aai over de bol.

‘Ik geloof het niet’

Dyantha Brooks noemde de actie van André ‘aandoenlijk’. ,,Er is natuurlijk heel veel te doen om Rachel. Je bent of voorstander of niet, maar je ziet toch echt dat het haar raakt dat haar zoon haar een soort geruststelt van: mam, wij zijn oké. Dat vind ik wel een heel mooi beeld om te zien”, zei ze in Shownieuws. Patty Brard liet vervolgens weten dat ze er niets van gelooft. ,,Ik vind het ook een heel mooi beeld om te zien, ik geloof het alleen nog steeds niet. Maar goed, dat is weer een andere affaire.”

De woorden van Patty zouden bij André volledig in het verkeerde keelgat zijn geschoten. ,,Vlak erna heeft hij haar op Instagram ontvolgd”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESPATTY BRARDRACHEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie