Ruzie André en Rachel nooit uitgesproken

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Rachel Hazes en André Hazes weer goed met elkaar overweg kunnen, en elkaar zelfs regelmatig opzoeken, is de ruzie nooit uitgesproken. Dat vertelt André Hazes in weekblad Story.

Omarmen

Lange tijd moest André Hazes niets van zijn moeder weten. Tijdens de kerstdagen van 2017 kwamen de twee weer bij elkaar. Monique, de vriendin van André, had hun weer samen gebracht. Rachel kreeg eindelijk haar kleinzoon te zien, en kon eindelijk haar zoon weer omarmen. Later kwam ze zelfs naar een concert van André.

Ahoy

Hoewel de ruzie lange tijd een grote invloed heeft gehad op hun leven, is die nog steeds niet uitgepraat. ,,Het is nooit uitgesproken met mijn moeder. Het is gewoon vergeven”, zegt André hierover. Hecht zijn ze niet, want André gaat gewoon zijn eigen gang, zonder daarbij veel rekening te houden met zijn moeder. Zo geeft hij binnenkort drie grote concerten in Ahoy, maar bespreekt niets met zijn moeder. ,,Ik vind het leuk als ze er straks in Ahoy bij is, maar ik overleg niets. Ik heb alles goed op orde. Ik weet wat ik wil. Ik weet wat ik wil bereiken. Ik heb het aan mezelf te danken.”

Helaas heeft André nog steeds geen contact met zijn zus Roxeanne. Hij heeft geen behoefte meer aan contact, en denkt niet dat hij haar ooit nog in zijn leven toelaat. Tot groot verdriet van Roxeanne, want zij heeft meerdere malen aangegeven wel open te staan voor een verzoening.

Tags

AHOYANDRÉ HAZESCONCERTDANKBAAROMARACHEL HAZESRUZIESUCCES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck